avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere executare
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere executare

Bună ziua,am contractat un credit de nevoi personale prin 2008 ,am plătit din el până la sfârșitul lui 2010 începutul lui 2011. În 2012 am fost executat silit printr-un executor judecătoresc,dar nefiind angajat și nici nu am avut bunuri pe numele meu,nu au putut face nimic. Acum în 2015 a venit o nouă comunicare de executare. Dar acum sunt salariat. Se poate contesta executarea silită invocând prescrierea executarii? Drept să zic nu știu după ce să mă iau. După data ultimei plăti sau după data hotărârii judecătorești.
Va rog un răspuns urgent dacă se poate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:09, 1 Iulie 2015
Este un dosar de executare nou, pe anul 2015, sau tot cel vechi? Executarea silită întrerupe prescripția și dacă v-au poprit vreun cont bancar, executarea nu este perimată, în consecința nu a intervenit prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Prescriere titlu executoriu nic72 nic72 Bună ziua, doresc cateva clarificari în legatura cu data prescrierii unui titlu executoriu pentru un contract bancar Creditul a fost accesat pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
E legal să se continue executarea pe baza unui dosar din 2011, preluat de alt executor anul trecut? după știința mea, nu s-a poprit sume sau bunuri negue_c negue_c Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca e legal sa se continue executarea pe baza unui dosar de executare din 2011, care a fost preluat de alt executor anul trecut. ... (vezi toată discuția)