Buna ziua,
Trebuie sa configurez casa de marcat pentru un laborator de cofetarie cu produsele pe care le voi vinde (laborator cu vanzare strict pe comada, nu avem si cofetarie). Va rog sa ma ajutati un urmatoarele probleme pe care le-am intampinat:
1. toate torturile au pretul x, indiferent de compozitie, e de ajuns sa bag un singur articol "Tort" cu pretul x si sa ii atasez fisa de productie si retetarul aferent tortului (de ciocolata, vanilie,caramel, etc.) sau trebuie sa fac articol pentru fiecare tip de tort in parte?! (mentionez ca torturile sunt personalizate, daca tortul il fac de ciocolata si clientul vrea si visine il fac asa, fac reteta pentru tortul respectiv si il fac cum vrea).
2. prajituri: intr-un kg de prajituri intra 2-3 feluri, trebuie sa le bag pe fiecare in parte si sa trec pe BF fiecare in partye si gramajul aferent sau pun generic si in fisa de productie atasata si retetar pun ceea ce contine acel kg de prajituri.
Din ce am cititipe internet parerile sunt impartite, as dori, daca se poate, sa ma ajutati si cu baza legala, daca exista, in ceea ce priveste introducerea articolelor in casa de marcat.
Multumesc anticipat!