avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie catalog electronic
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie catalog electronic

Am achizitionat direct din SEAP din catalog seminte de pasune in valoare de 8000 euro.
Mai am nevoie de alte oferte ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 13:52, 1 Iulie 2015
Teoretic, nu.

Dar va recomand daca aveti posibilitatea, sa mai scoateti pe hartie si sa puneti la dosar macar inca 2 oferte, tot din catalog (am vazut ca mai sunt similare ) sau daca nu, macar de pe internet, pentru a justifica ulterior controalelor ca ati ales oferta cea mai convenabila.

Vedeti ca trebuie sa trimiteti si notificare la anrmap, ptr. ca are peste 5.000 de euro
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat de necesitate daniela85 daniela85 am o mare nedumerire..1..in ce legislatie scrie ca ca pentru o achizitie pana in 15.000 euro e nevoie de referat de necesitate...unde gasesc ...mai exact in ce ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)