avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire anaf
Discuție deschisă în Executare silită

poprire anaf

buna ziua
am primit de la ANAF o instintare privind infintarea popririi care reprez venit despagubiri+raspunderi pf in val de 225
nu stiu ce inseamna dar imi comunica ca s-a luat masuraindisponibilizarii sumelor provenite din incasari.
mentionez ca deja am o poprire de 1/2 din salariu
multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:47, 2 Iulie 2015
Mai mult de 1/2 nu vi se poate reține din venituri salariale sau pensie, indiferent de numărul executărilor silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul maxim al unei popriri financiare gabi0708 gabi0708 In cazul unei popriri pe salariu datorita unei executari silite, care este cuantumul maxim al acestei popriri? In cazul existentei si a altui venit salarial, ... (vezi toată discuția)
Poprire din indemniz. somaj a pensiei alimentare hp777 hp777 Buna ziua. In situatia in care beneficiez de indemn. de somaj din luna 9.2015 iar hotararea definitiva prin care se stabileste cuantumul pensiei este din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)