avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inca o suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inca o suspendare

Buna ziua!
Dupa lungi asteptari am primit rezolutia de la procuror cu clasarea dosarului si incadrarea faptei ca fiind contraventie.
Am fost la Politia rutiera si acestia imi spun ca abia peste 10 zile lucratoare o sa primesc un raspuns in legatura cu ce se decide: inca o suspendare sau restituire.

Intrebarile mele sunt:
-cum este posibil sa mai primesc inca o suspendare avand in vedere ca eu am stat mult mai mult decat 90 de zile?
-pot face contestatie impotriva acelui proces verbal pe baza dovezii fara drept de circulatie (pt ca aceasta atesta data cand permisul a fost suspendat) sa imi primesc permisul pe baza certificatului de grefa?

Alte discuții în legătură

Contestarea unui proces verbal de contraventie pare a fi imposibila pt mine show.expert show.expert pe scurt : 14 decembrie ora 20:15 patrund intro intersectie pe un drum judetean unde am stop....opresc la stop dupa care intrand in intersectie tamponez un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conform art. 103, lit. c) din oug nr.195/2002 cristofor29 cristofor29 Am avut un accident de circulatie anul trecut in care a fost inceputa urmarirea penala pentru infractiunea prevazuta de 184, art 2 si 4 din Cod penal(vatamare ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului auto in caz de accident cu vatamare corporala danageo1967 danageo1967 Buna ziua! In cursul lunii Februarie am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat ranirea usoara a celuilalt conducator auto. Mi s-a ... (vezi toată discuția)