avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura la notar, va rog un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura la notar, va rog un raspuns

Buna seara
Suntem parintii unui copilas rezultat din concubiaj dorim sa facem un acord parental(majoritatea ceia ce dorim sa scriem in acest acord avem pe hartie ramanand sa mergem la mediator,dar tatal copilului este in alta localitate cu serviciul si nu poate fii prezent in timpul saptamanii si nici mereu sambata si duminica, etc .Poate sa faca procura la Notar precum este deacord cu planul parental etc si sa semnez eu in locul lui sau sa desemneze pe alcineva in locul lui la mediator si pe unde mai trebuie sa mergem pentru a finaliza situatia copilasului.
Va multumesc anticipat.
Cu stima Simi

Alte discuții în legătură

Zile de repaus saptamanal Andrei Gica Andrei Gica Recent am avut un control, in urma caruia angajatorul a fost obligat sa acorde salariatilor un repaus saptamanal de 2 zile consecutive. In cazurile in care ... (vezi toată discuția)
Acord parental simi79 simi79 Buna seara, Pe scurt am sa relatez dintr un concubinaj a rezultat un copilas ,recent ne am despartit relatia ,copilul are domicilul la Mama .Dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)