avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat auto

Doresc sa folosesc masina tatalui meu in concediu in Grecia ( traversand Bulgaria)
Avem acelasi nume...este obligatoriu sa fac contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: mesa91 , utilizator 14:02, 2 Iulie 2015
Ca sa nu aveti probleme la vreo granita sau eventual control, este bine sa faceti acest comodat.
Ok,
in acest caz la ce costuri sa ma astept ( aproximativ) si in cat timp se poate face?
Nu aveți nevoie de nimic în afara de actele mașinii, asigurare ; talon.
OK,
multumesc.

Am sunat la Politia de Frontiera si au spus ca nu trebuie decat actele in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Acte pentru iesirea din tara cu masina inmatriculata pe alt nume m09 m09 voi pleca in concediu cu masina mamei mele. Traseul trece prin Bulgaria, Serbia, Macedonia, Grecia. Ce acte trebuie sa am? (vezi toată discuția)
Permis de conducere furat sebastianH sebastianH Bună ziua, Situația se prezintă în felul următor: mi-au fost furate atât pașaportul și cartea de identitate, cât și permisul de ... (vezi toată discuția)