avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua
Sotului meu i s-a pus abuziv poprire pe salariu desi anul trecut a facut un imprumut la o banca. Am contestat dar nu am putut plati taxa de timbru
Poprirea cand se face nu se ia in considerare si rata care o are la alt banca? Cum pot afla de ce s-a pus poprirea? desi nu are datorie la nici o banca . E obligata firma angajatoare sa execute poprirea?
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 01:00, 3 Iulie 2015
Stimata doamna, din pacate povestea dumneavoastra nu face sens prin unele locuri.
Ati spus ca ati formulat contestatie, dar nu ati putut plati taxa de timbru. Apoi intrebati cum puteti afla de ce s-a pus poprirea. Intrebarea este impotriva a ce ati formulat contestatie din moment ce spuneti ca nu stiti ce este cu poprirea pe salariu si implicit cu executarea silita ?
Este necesara povestea concreta pentru a vi se putea da un sfat obiectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire salariu ceu4 ceu4 Buna ziua. Am un credit la o banca. Inb 2010 mi s-a injumatatit salariul, am facut o cerere pentru ca rata lunara sa fie mai mica, dar nu a fost aprobat. In ... (vezi toată discuția)