avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituirea de taxe judiciare de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituirea de taxe judiciare de timbru

La un proces de contestație la executare silită admis cine restituie taxele de timbru ,pârâtul sau unitatea care a încasat taxele ?
Cel mai recent răspuns: mcraciun , utilizator 15:20, 2 Iulie 2015
Paratul-intimat va plati taxele judiciare de timbru.Art.453(1) NCPC"Partea care pierde procesul va fi obligata, la cererea partii care a castigat, sa ii plateasca acesteia cheltuieli .de judecata."
danpopescu2011 a scris:

Paratul-intimat va plati taxele judiciare de timbru.Art.453(1) NCPC"Partea care pierde procesul va fi obligata, la cererea partii care a castigat, sa ii plateasca acesteia cheltuieli .de judecata."

Vă rog frumos atunci să mă lămuriți ,la ce se referă OUG 80/2013 art 45 lit f ? mulțumesc pentru înțelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Art 453 (1) sau oug 80 art.45 lit f) ? ovidiu7 ovidiu7 La un proces admis de contestație la executare silită pentru lipsă rovinietă am plătit taxa de timbru judiciar.Pentru restituirea taxei este indicat art ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)