avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS restant

Sa inteleg ca OG125/2011 este valabila in continuare pentru restul contribuabililor?
Am inteles ca intra in categoria anularii CASS doar 5 tipuri de beneficiari.
Am o PFA dar venitul net este sub nivelul salariului minim pe economie.(nu ma regasesc in cele 5 puncte)
1.Sunt obligata sa platesc sume asa de mari daca intr-un an obtin un venit de "2 lei"?
2.Obtin si venituri de natura salariala.

Alte discuții în legătură

Pfa cass 2006 2013 sasha2013 sasha2013 va rog revin cu o intrebare cass 2006 -2013 pfa se calculeaza la venit net sau la salariu mediu pe economie.eu sunt pfa sistem :sorry:real. (vezi toată discuția)
Pensionar gr.3 cu pfa plata cass jonastibi jonastibi Buna! Stiu ca a mai fost discutata tema dar............... Sunt pensionar de invaliditate gr. 3 din 2013 si am PFA.(apicultura ) din 2011 Intrebarea ar fi: ... (vezi toată discuția)
Notar public - noile reglementari lylyan lylyan Buna ziua BNP - decl 220 /2010 - venit net 99000 lei la care se calc plati anticipate trimestriale si sanatate. Am ctr. cu casa de pensii pt suma de venit ... (vezi toată discuția)