avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... daramarea unui gard
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

daramarea unui gard

mama mea a construit un gard cu fundatie intro zona rurala.a platit taxa la primarie +taxa de masurare a terenului care trebuia sa se efectueze in aprilie 2015 si nu sa efectuat nici in ziua de azi .Ca prin urmare domnu primar sa exprimat mamei mele verbal, ca poate sa continue lucrarea .Acum 2 zile sub presiunea unei vecini primarul a trimis politia si 2 consilieri la mama acasa cu un preaviz de 15 zile pentru a darama gardul,primarul motivand ca o bucata din gard ar fii construit pe teren public (ulita,strada) .pentru a stopa acest demers ce trebuie sa fac .N.B toate gardurile din sat cu fundatie dupa 1991 din sat sant construite ilegal !!!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:25, 12 Iulie 2015
Problema un este lipsa autorizației ci executarea lucrării cu ocuparea unei porțiuni din domeniul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din drum in proprietate privata? mykedany mykedany Stimate doamne / Stimati domni, Ma confrunt cu o problema la casa de la tara. In fapt, conform proiectului de constructie a casei (1991) ma invecinez cu un ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. am si eu o problema. părinții mei au un teren ... marialixa marialixa Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren cumpărat la tara prin anii 80. Terenul este vecin cu o ulita comunala ce deservește drept ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de tulburare de posesie silviaturcu silviaturcu Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am un vecin care are aproape toata casa construita pe limita de hotar sau cum se mai spune in termeni populari ... (vezi toată discuția)