avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren ...

Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren cumpărat la tara prin anii 80. Terenul este vecin cu o ulita comunala ce deservește drept cale de acces pentru 2 case și câteva loturi agricole. Ultima casa construita este în 2011 , proprietarii casei dând în judecata vecinii uliței(de o parte sunt părinții mei) pentru lățimea acesteia. Primăria, în anul 1999 a dat o hotărâre de consiliu , pe care ulterior a publicat o în M.O. prin care declara ca toate ulițele din sat, printre care și acesta are latime 5 m. Ulita nu a avut niciodată 5 m lățime,are cca 3 m, gardul este făcut din anii 80, o porțiune din el a fost refăcută acum cca 8 ani, dar tot pe limita celui vechi. Menționez ca celalalt vecin al uliței are cadastru pe teren, noi nu avem. Părinții mei sunt demoralizati total , si se așteaptă sa fie nevoiți sa dărâme gardul și o magazie care se afla la cca 1 m de gard , ca să se încadreze în cei 2 m pe care sa înțelegem ca ii vor în plus la drum

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am si eu o problema. părinții mei au terenul vecin ... marialixa marialixa Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin cu o ulita comunala. Ulita care a avut lățimea medie de 3 m de când se știe. Problema este ... (vezi toată discuția)
Primaria constata ca noul gard nu respecta vechiul amplasament? Balaurul Balaurul Buna ziua, o parere va rog la urmatoarea situatie: Intr-o zona colinara, in comuna C, am refacut, un vechi gard din lemn (stilpi si uluca impletita-n cablu) ... (vezi toată discuția)
Daramarea unui gard plesea gheorghe plesea gheorghe mama mea a construit un gard cu fundatie intro zona rurala.a platit taxa la primarie +taxa de masurare a terenului care trebuia sa se efectueze in aprilie 2015 ... (vezi toată discuția)