avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin ...

Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin cu o ulita comunala. Ulita care a avut lățimea medie de 3 m de când se știe. Problema este ca pentru a acorda autorizatie de construcție terenurilor situate pe ulita , primăria a declarat ca toate ulițele comunale din comuna noastră au 5 m lățime. Având cunostiinta de acest lucru, vecinii care au profitat de aceasta hotărâre a autorităților locale și au dat în judecata atât pe părinții mei , cât și pe ceilalți vecini care sunt de cealaltă parte a uliței pentru a dărâma gardurile care "se afla pe domeniul public" . Cum am putea proceda sa fie bine? Menționăm ca instanta judecătorească a respins faptul ca am vrut sa aducem martori care sa certifice ca , gardurile au fost pe acel amplasament, si ulita a avut 3 m lățime de peste 40 ani. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: marialixa , utilizator 16:12, 6 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru răspuns. Părinții mei au doar o chitanță de acum 40 ani, când au cumpărat terenul respectiv, de aceea el nu este trecut în Cartea Funciara. Drumul nu este trecut în cartea funciara , este data o hotărâre de consiliu în 1999 , si publicata în monitorul oficial , din care reiese ca toate ulițele din aceasta localitate au 5 m lățime
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2021
marialixa, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața. am si eu o problema. părinții mei au un teren ... marialixa marialixa Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren cumpărat la tara prin anii 80. Terenul este vecin cu o ulita comunala ce deservește drept ... (vezi toată discuția)
Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere anadoina anadoina Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu un teren intravilan de 1000m.Acest teren a fost obtinut de tatal meu in urma unui partaj succesoral intre el si fratii ... (vezi toată discuția)