avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin ...

Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin cu o ulita comunala. Ulita care a avut lățimea medie de 3 m de când se știe. Problema este ca pentru a acorda autorizatie de construcție terenurilor situate pe ulita , primăria a declarat ca toate ulițele comunale din comuna noastră au 5 m lățime. Având cunostiinta de acest lucru, vecinii care au profitat de aceasta hotărâre a autorităților locale și au dat în judecata atât pe părinții mei , cât și pe ceilalți vecini care sunt de cealaltă parte a uliței pentru a dărâma gardurile care "se afla pe domeniul public" . Cum am putea proceda sa fie bine? Menționăm ca instanta judecătorească a respins faptul ca am vrut sa aducem martori care sa certifice ca , gardurile au fost pe acel amplasament, si ulita a avut 3 m lățime de peste 40 ani. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: marialixa , utilizator 16:12, 6 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru răspuns. Părinții mei au doar o chitanță de acum 40 ani, când au cumpărat terenul respectiv, de aceea el nu este trecut în Cartea Funciara. Drumul nu este trecut în cartea funciara , este data o hotărâre de consiliu în 1999 , si publicata în monitorul oficial , din care reiese ca toate ulițele din aceasta localitate au 5 m lățime
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2021
marialixa, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața. am si eu o problema. părinții mei au un teren ... marialixa marialixa Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren cumpărat la tara prin anii 80. Terenul este vecin cu o ulita comunala ce deservește drept ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu vecinatate drum/ulita adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! Detin un teren intravilan in suprafata totala de 2900 mp,din care 2100 mp teren arabil si 800 mp curti si constructii!Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere anadoina anadoina Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu un teren intravilan de 1000m.Acest teren a fost obtinut de tatal meu in urma unui partaj succesoral intre el si fratii ... (vezi toată discuția)