avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces Castigat definitiv si irevocabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces Castigat definitiv si irevocabil

Buna ziua,
Dupa terminarea procesului administratorul firmei care este si paton baga firma in insolventa iar la masa creditorilor este statul si eu cu sume apropiate. Firma zice ca are de recuperat niste bani din alta parte nu se stie care ar acoperi aceste datorii. Avocatul a sesizat ca la inaintarea tabelului depus de catre lichidator nu figuram si noi, a facut contestatie si a solicitat plata cheltuielilor de judecata de catre lichidator, acesti bani au fost recuperati de la lichidator.
05.03.2015
Ora estimata: 9:00
Complet: C4NS
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată.
Document: Hotarâre 384/2015 05.03.2015

Alte discuții în legătură

Activitate firma in faliment sethm1980 sethm1980 Societatea este in procedura simplificata de lichidare, inca se mai judeca cauza. In aceasta perioada pana la pronuntarea falimentului, societatea mai poate ... (vezi toată discuția)
Tabelul creditorilor .notificari . Anca T. Anca T. Situatia mea este urmatoarea : Am o hotarare judecatoreasca definitiva pentru recuperarea unei sume de la o firma colaboratoare.Aceasta firma se afla in ... (vezi toată discuția)
Contestatie insolventa. Imparatul Imparatul Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron. Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)