avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de neatins !!!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de neatins !!!

In anul 2006 am facut un contract de abonament la telefonia mobila " Orange
"pe numele persoanei juridice pe care o conduceam, iar in 18.09.2013 am facut Contract de cesiune nr.46225742 in calitate de Cedent de firma, pe persoana fizica in calitate de Cesionar, ramanind cu acelasi pachet ales in 2006 pe motiv ca nu se poate schimba si in continuare imi veneau Facturi de 6 - 7 milioane lei vechi, pe luna.
Am platit asa o vreme pina a vazut cineva, dupa care am mers la Agentia locala Orange si dupa o cearta buna cu ei a 2-a luna mi-a venit factura cu o zecime din pretul anterior si asa mi-a venit in continuare. Ce a fost asta ? Bataie de joc, anterior.
Dupa Contractul de cesiune am facut Act aditional nr.54932934 / 03.12.2014 la Contactul din 2006 cu acelasi pachet Cangur 9 pe care am vrut sa-l schimb ca nu-mi ajungeau minutele Nationale si iarasi mi s-a spus ca nu se poate, dar pe parcurs se va putea schimba, insa acum cind am ramas singur pe functia de conducere la firma nu imi ajung nici cum acele minute nationale si m-am trezit luna trecuta pe data de 19 cind se face reincarcarea, ca am primit minute nationale cu 50 mai putin din motive necunoscute.
Am fost la Agentia locala si de acolo mi-a dat numarul 911-15201 mentionind ca nu e de datoria lor. Am sunat la 911 si mi-a raspuns o domnisoara si nu a stiut motivul. I-am spus ca dupa ce am minute putine mi-a mai luat si din astea, eu avand de gind sa apelez la dvs. sa imi schimbati pachetul, fara a diminua din pret.
Raspunsul fiind ca refacind contractul in Decembrie 2014 s-a prelungit peste lunile care m-ai ramasese inca cu 24 de luni, fara sa ma informeze atunci, fapt pentru care nu mai pot face nici o schimbare pina la expirare celor 23 de luni ramase.
Atunci i-am zis ca reziliez Contractul si ma duc la alta retea, ca mie nu imi ajung minutele nationale luna de luna si mi-a spus ca nu pot rezilia contractul pina la finalizarea perioadei de contactat, dupa care a zis ca daca vreau sa reziliez contractul se poate face contarcost, adica sa platesc abonamentul normal pe cele 23 de luni ramase. deci se cere plata unei munci neefectuate !!!. Oare cine a putut face o Lege TCG asa de naiva ? Oare nu s-a gindit ca au venit vremurile cind ajung oamenii zi de zi de nu au ce manca, dar sa mai plateasca o asemenea prostie !!!.
Ma scuzati ca am scris o intreaga poveste, dar am ajuns in pragul disperarii la un asemena servicu. Eu lucrez de ani de zile cu Contracte de prestari servicii pentru lucrari de amploare si s-a putut aduce modificari la Contracte, din amble parti, prin Decizii scrise sau Acte aditionale si aici vin cu Legile lor timpite. Oare lor le-ar conveni cu asemenea Contracte ???
Ce pot face in asemenea situatie, nici modificare de pachet, nici reziliere de contract, ca nu stiu ce fel de Pachet mi-a atribuit atunci in 2006, pe care l-a laudat ca e cel mai bun, pentru va dau un caz real, sotia si fiica-mea nu stiu ce fel de Abonament au, ca au minute fara limita in reatea si o multimea nationale de vorbesc ca la gard zilnic, de asemena si copii pe strada si eu in citeva zile, in interes de serviciu sunt gata si e cu mult mai scump.
Multumesc anticipat !
Petrea 0744.130406
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 20:53, 3 Iulie 2015
incercati la protectia consumatorului, poate rezolvati ceva acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange palcuo palcuo Buna ziua Numele meu este Simona, am facut un contract de abonament de date (internet prin modem Orange) din data de 20.11.2009. As vrea sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)