avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna ziua. Lucrez intrun spital de stat si ne-au anuntat ca nu vom primi vouchere de vacanta, nu am inteles de ce si as vrea sa stiu daca,conform legii avem dreptul la aceste vouchere si daca da putem obliga conducerea sa le acorde?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mona35 , utilizator 12:36, 4 Iulie 2015
Nu este adevarta, motivul este altul . Se pare ca se doreste acordarea acestora de la 01.01.2016 si nu din 2015.
Motivul este ca nu a fost prevazut in bugetul institutiei pentru anul acesta . legea s a promulgat luna trecuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta lucian1964 lucian1964 Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta. Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari? Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta Bucus Bucus Aș vrea și eu să primesc tichete de vacanta de la angajatorul meu ce trebuie să fac. Este el obligat să îmi dea, și în ce condiții? (vezi toată discuția)