avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare barca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare barca

Buna ziua,
un cetatean italian(rezident in Romania)are o barca de 4,5 m,fara motor fara peridoc,neimatriculata.Ar vrea sa o vanda un contract de vanzare unde se face la notar sau la un birou de copiat actele unde se fac contractele de vanzare pt masini?
Va rog sa-mi raspunda cineva.
Va multumesc anticipat,
cu stima,
Solomon
Cel mai recent răspuns: eagle_free , utilizator 14:43, 13 Octombrie 2013
vrea sa o vanda catre o persoana fizica sau catre o persana juridica?....poate sa mearga la notar sa autentifice actul mentionat.
nu poate vinde un contract de vanzare-cumparare ?!..., vinde un bun - la un birou notarial
Ok.Va multumesc pentru raspuns.Barca o va vinde unei P.F.
vreau si eu sa stiu daca o persoana fizica vrea sa vanda o barca de lemn fara motor neinmatriculata unei alte persoane fizice, si are chitanta originala, poate sa o vanda sub semnatura privata si cu semnaturi de martori, fara sa mearga la notariat si fara alte acte (de la fisc, capitanie etc)? multumesc.
ce alte obligatii ar putea avea vanzatorul sau cumparatorul in cazul vanzarii prin contract sub semnatura privata?
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
eagle_free, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am cumpărat un motor barca și nu îl pot înscrie ... Nic0lae Nic0lae bună ziua.am cumpărat un motor barca și nu îl pot înscrie la capitanie adică sa întru în legalitate cu el.mentionez ca nu prea ma pricepeam ce acte ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu incheiere de semnaturi magdalenamatei magdalenamatei Am cumparat o barca (lungime 4,7m)cu motor de 75CP in baza unui contract de vanzare cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi. Notariatul din Tulcea ... (vezi toată discuția)
Inscriere la administratia financiara barca cu motordobandita prin contract de vanzare -cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi magdalenamatei magdalenamatei Am cumparat o barca (lungime 4,7m)cu motor de 75CP in baza unui contract de vanzare cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi. Notariatul din Tulcea ... (vezi toată discuția)