avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu incheiere de semnaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu incheiere de semnaturi

Am cumparat o barca (lungime 4,7m)cu motor de 75CP in baza unui contract de vanzare cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi. Notariatul din Tulcea nu a incheiat contratul in forma autentificata deoarece proprietarul nu a adus certificatul fiscal. Am mers la administratia financiara din Bucuresti unde locuiesc pentru a inscrie barca si mi-a fost cerut certificatul fiscal anterior, pe care nu am de unde sa-l iau. Intentionez sa inscriu barca la capitania Mangalia. Certificatul de inmatriculare al barcii este expirat. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
- pot inmatricula barca la capitania Mangalia pe baza acestui act de vanzare-cumparare avand verificarea tehnica valabila?
- pot apoi sa inscriu barca la administratia financiara din Mangalia unde va fi inmatriculata?
Daca nu ce solutie exista ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inscriere la administratia financiara barca cu motordobandita prin contract de vanzare -cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi magdalenamatei magdalenamatei Am cumparat o barca (lungime 4,7m)cu motor de 75CP in baza unui contract de vanzare cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi. Notariatul din Tulcea ... (vezi toată discuția)
Act de mana geoavocatnet63 geoavocatnet63 Buna ziua.Am o barca pe care am vindut-o unei persoane.Aceasta persoana mi-a spus ca nu vrea act de vanzare-cumparare legalizat,doar un act de mana intre ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism adus din franta jutark jutark Buna am urmatoarea problema acum cumparat un autoturism golf 4 , este adus din Franta , detin actul de vanzare cumparare dintre fracez si intermediarul care ... (vezi toată discuția)