avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligativitatea emiterii facturii fiscale.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligativitatea emiterii facturii fiscale.

Buna ziua, ma intereseaza care este suma maxima admisa pentru a emite doar chitanta, nu si factura fiscala, pentru PFA. Am gasit unele voci care spun 100 lei, alte 200 lei. Trebuie sa tai si factura daca chitanta are suma de 100 lei sau 101 lei (sau 200 sau 201 lei)?
Cel mai recent răspuns: anaxorica , utilizator 11:33, 6 Iulie 2015
Exista limite la incasarea in numerar potrivit Legii nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.
Multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de bani Inoa2 Inoa2 Buna ziua,nu am inteles exact unde trec in actualul registru de bani personali,sumele cheltuite in timpul programului. (vezi toată discuția)
Registru bani personali ariapunct ariapunct daca angajatul are 0 ron la intrare servici,se completeaza in registru? (vezi toată discuția)
Incasare si restituire ajutor financiar oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua Unul dintre actionarii firmei doreste sa ajute firma cu suma de 15.000 lei. Doresc sa stiu daca acest ajutor financiar pot sa il incasez cu ... (vezi toată discuția)