avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Masini second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Masini second hand

Firma mea doreste sa cumpere o masina pentru transportul angajatilor la punctele de lucru (8+1) din Franta de la o persoana fizica . As dori sa stiu daca este suficient contractul de vanzare cumparare pentru inregistrarea in contabilitate .Nota contabila 213=404 , TVA nu se inregistreaza fiind persoana fizica . in urmatoarea luna se mai adauga nota cu amortizarea 6811=2813
In declaratia 300 respectiv 390 nu se inregistreaza aceasta operatie .
Va rog sa-mi spuneti daca am judecat corect- daca mai trebuie sa tin cont si de alte detalii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eda_68 , utilizator 20:07, 7 Iulie 2015
E corect, cu exceptia inregistrarii in D300; acolo se inregistreaza la achizitii scutite din UE (randul 26 si 26.1).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitare oi din austria crinab crinab Am achizitionat oi din Austria. Am declarat la Intrastat, dar cand fac D390 apare ca invalid codul de tva transmis de catre unitatea de la care am facut ... (vezi toată discuția)
Ce note contabile trebuiesc pentru achizitionarea unui autocar? analici analici Buna ziua ce note contabile trebuie sa fac la un autocar pe care l-am achizitionat si pe care il voi inchiria.Va multumesc (vezi toată discuția)
Pj achizitioneaza masina de la pf grigore2 grigore2 Am cumparat o masina pe persoana fizica prin rabla si vreau sa o trec pe numele firmei mele, prin contract de vanzare cumparare pentru a o putea amortiza. La ... (vezi toată discuția)