avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitare oi din Austria
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitare oi din Austria

Am achizitionat oi din Austria. Am declarat la Intrastat, dar cand fac D390 apare ca invalid codul de tva transmis de catre unitatea de la care am facut achizitia. Mentionam ca acesta achizitie este de la o organizatie a crescatorilor de animale. Cum ar trebui sa procedez in ceea ce priveste declararea acestei achizitii la ANAF?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:32, 25 Septembrie 2014
Daca nu are cod valid de TVA nu trebuie sa faceti 390. Se declara doar in 300.
Multumesc pt raspuns, dar as vrea sa stiu la ce rand in D300.
Sectiunea: ACHIZIŢII DE BUNURI/ SERVICII ÎN INTERIORUL ŢĂRII ŞI IMPORTURI, ACHIZIŢII INTRACOMUNITARE, SCUTITE SAU
NEIMPOZABILE

Randul 26 (la 26.1 se completeaza doar achizitiile de servicii scutite)

Verificati insa daca este corect sa fie scutite sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie trecut in d390? alina240 alina240 Buna ziua, am o nelamurire legata de D390. Firma noastra presteaza servicii intr-o tara UE si in perioada in care sta acolo face unele achizitii gen: ... (vezi toată discuția)
Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 sau 300 ? casanova casanova In declaratia 390 se trec si achizitiile de bunuri din UE, pentru care cumparatorul nu a fost transmis codul valid de TVA si vanzatorul a emis factura cu TVA ... (vezi toată discuția)