avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cartea funciara
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cartea funciara

Este adevarat ca o sa devina gratuita cartea funciara prin fondurile europene?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 4 Iulie 2015
Prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 309 din 6 mai a.c.,a fost aprobat Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023
Problema esentiala este ca actualmente exista un numar limitat de UAT care beneficiaza de fonduri,programul fiind programat sa fie operational la nivelul intregii tari pana in 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Programul national de cadastru si carte funciara 2015-2023 ANamariavictoria ANamariavictoria Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)