avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

buna ziua,

am o proprire/venit din partea unui executor judecatoresc pentru rate neplatite la timp. creditul provine de la BC.R. In adresa este specificata suma reprezentand debitul principal, o suma reprezentand cheltuieli de executare silita (destul de mare!!!) si una reprezentand dobanda creditului acordat (foarte mare din pct meu de vedere, practic este mai mult de jumatate din suma specificata ca si debit principal, cca 60-65% !!!). Intrebarea mea, exista vre-o cale de a scapa de aceasta dobanda uriasa?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 15:38, 5 Iulie 2015
Depuneti contestatie la executare ,la instanta de contecios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mellastefania mellastefania am fost executata silit datorita unei datorii neplatita la banca mi sa pus oprire pe pensie am terminat de achitat de o luna si astazi am primit din partea ... (vezi toată discuția)
Contestare cuantum debit contestat la contestatia la executare calytul calytul am facut contestatie la executare fara sa cer suspendarea executarii pentru un contract de credit pentru care s-a obtinut incuviintarea executarii silite prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita savone savone Am un card de cumparaturi pt care am fost executat silit.Cind am fost sa platesc suma din titlul executor, dupa deja o rata oprita, am fost instiintat de catre ... (vezi toată discuția)