am facut contestatie la executare fara sa cer suspendarea executarii pentru un contract de credit pentru care s-a obtinut incuviintarea executarii silite prin instanta .Am facut contestatie pentru ca eu am imprumutat 100 de milioane din care am platit 70 milioane iar acum m-am trezit ca am de platit 150 milioane ( bani vechi). Am primit de la instanta adresa prin care mi se solicita sa precizez cuantumul debitului contestat si nu stiu pe care sa-l trec valoarea totala de 150 mil pentru care s-a obtinut incuviintarea executarii silite sau pentru 70 mil pe care i-am platit si nu s-a tinut cont de ei?
Cuantumul debitului contestat reprezinta ceea ce vi se pare ca vi se cere in plus.
Din cei 7000 lei platiti, o mare parte reprezinta dobanda. Nu stiu daca stiti, dar bancile imprumuta banii contra unui pret, dobanda. Aceasta se scade din rata platita. Aveti in scadentar, defalcata rata, pe principal si dobanda. Aveti in contract trecute penalitatile ce vi se aplica in caz de neplata. Calculati si vedeti cam cat ramane de contestat.
Dobanda se calculeaza doar pentru perioade care trec, nu pentru viitor. Uitati-va in scadentar sa vedeti cam cat ati fi datorat dobanda pana la sfarsitul perioadei, si o se vedeti ca nu se regaseste in dobanda solicitata.
Diferenta provine din faptul ca vi se aplica acum o dobanda penalizatoare, conform contractului, datorata de dvs pentru ca nu ati platit la timp. Este mult mai mare dobanda acum, de aici si suma deja datorata.
Se va face o expertiza contabila, daca o solicitati si veti vedea acolo clar cum s-a calculat si cat e suma real datorata.
Card de credit restant
ELA72
Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns.Am aun card de credit la raif de 100 mil .Pana acum un an am reuist sa il platesc la zii , desi banca imi cerea mai ... (vezi toată discuția)