avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se majoreaza pensia de urmas daca parintele defunct a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se majoreaza pensia de urmas daca parintele defunct a fost militar?

Buna seara
Ma numesc Zoia si beneficiez de pensie de urmas militara.
Va rog sa-mi spuneti daca in urma modificarii Legii pensiilor si a pensiilor militare voi beneficia de majorari.
Mentionez faptul ca din anul 2011 nu am mai beneficiat de nici o majorare a pensiei.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:47, 6 Iulie 2015
Asteptati sa apara Legea pensiilor militare si vedem ce se precizeaza in ea in legatura cu pensiile de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor militare ContSters275732 ContSters275732 sunt pensionar militar din luna aprilie 2011,iar acum am vazut ca sa aprobat de catre senat legea recalcularii pensiilor militare,as dori sa stiu daca eu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas alex2353 alex2353 Buna ziua ! In momentul de fata beneficiez de pensie de urmas, fiind proaspat absolvent. Problema este ca voi urma o cariera militara. Este vorba de scoala ... (vezi toată discuția)
Fiul meu beneficiază de pensie de urmaș de pe urma tatălui ... Armanu Adriana Armanu Adriana Fiul meu este beneficiarul unei pensii militare de urmaș de pe urma tatălui său. Are 21 de ani și este încadrat în grad de handicap grav. Momentan ... (vezi toată discuția)