avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire

In cazul in care persoana X merge cu masina la persoana Y in scopul iesirii in oras, iar pe drum se opresc si se intalnesc cu persoana Z, pe care persoana X o cunoaste, iar persoana Z loveste persoana Y. Persoana Y considera ca persoana X este complice. Ce se intampla cu persoanele X si Z ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:17, 6 Iulie 2015
Depinde cat de rau e lovita persoana.
Daca nu e lovita tare nu prea se intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor talharie robertz robertz Buna seara.Intr-o zi de 1 aprilie am fost sunat de catre un prieten \"X\" ca a fost batut de un baiat \"Y\" de 20 de ani acest prieten \"X\" avand 17 ani.. ... (vezi toată discuția)
''tentativa de furt '' kataclism kataclism Salut in primul rand Numele meu este Vlad si am si eu o intrebare , Defapt o nelemurire , Caci nici nu stiu daca am pus titlul bine avand in vedere de fapta ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa si parasire de la locul accidentului! GeorgianaMadalina88 GeorgianaMadalina88 Buna ziua! In urma cu 5 luni de zile ( sfarsitul lui octombrie) am fost implicata intr-un accident rutier soldat cu victime omenesti.In ziua respectiva am fost ... (vezi toată discuția)