Buna seara.Intr-o zi de 1 aprilie am fost sunat de catre un prieten "X" ca a fost batut de un baiat "Y" de 20 de ani acest prieten "X" avand 17 ani.. M-am intalnit cu acest prieten "X" si cu inca 1 baiat "Z" si am plecat in cautarea baiatului "Y" de 20 de ani. L-am cautat dar nu l-am gasit..se intunecase si eu am plecat acasa sa ma schimb impreuna cu "Z".Dupa ce am iesit din casa "Z" a fost sunat de catre "X" ca "Y" se afla in coltul unei banci si noi sa il intampinam in coltul bancii.In drum spre locul unde trebuia sa il intampinam pe "Y", "Z" a inceput sa fuga inainte .Dintr-o data vad cum "Y" i-a coltul bancii si "X" il loveste cu pumnul in frunte acest "Y" cazand la pamant. Acolo a fost lovit de catre mine "X" si "Z".Plecand de la locul faptei ne-am despartit de "X" si am ramas doar eu cu "Z". La un moment dat "Z" imi arata un telefon mobil.Eu intrebandu-l pe acesta : ce-i cu asta? el mi-a raspuns : l-am luat de la asta.Eu in acel moment i-am spus sa duca telefonul inapoi celui batut el raspunzandu-mi ca nu e treaba mea si sa imi vad de treaba.Dupa 6 luni de zile am fost chemat la politie pentru complicitate la talharie.Eu nu am vazut cand a fost luat telefonul de la "Y" , l-am vazut doar dupa intamplarea faptei.Politistul mi-a dat o declaratie de tip martor. Doresc sa aflu ce mi se poate intampla din toata aceasta treaba? Va multumesc frumos o seara placuta
In mod evident , veti fi inculpat pentru complicitate la infractiunea de talharie , mai ales ca nu cred ca ati putea sa faceti dovada celor afirmate de dvs in postare.
nu am cum sa dovedesc deoarece eu sunt singurul martor.. dar ce ar fi trebuit sa fac? sa mint ca nu am vazut telefonul si nu stiu nimic despre el? spune-ti-mi va rog ce mi se poate intampla din toata aceasta poveste
Nu , cred ca nu va cunoasteati pritenul , daca afirmati ca va este prieten.
Pot exista si camere de luat vederi , se poate sa existe si alte dovezi.
In rest , ati procedat corect ca ati spus adevarul si aceasta va va ajuta la individualizarea unei eventuale pedepse.
Talharie
MarianAlexandru
Bună seara [editat - sunteti pe Avocatnet]. Acum aproximativ un an de zile mi s-a furat un telefon mobil, lângă mine fiind prietenii care au văzut totul. ... (vezi toată discuția)