avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare masina

Buna ziua,

Am cumparat o masina si intampin probleme la inmatricularea ei, cum sa procedez in acest caz :

X- era proprietarul masinii
Y-intermediarul, care a tinut masina o luna de zile fara insa a o lua in evidenta la primarie
z-cumparator

La data de 23.01 anul in curs X a vandut masina lui Y,mentionez ca X a radiat masina de la primarie si a scos certficat fiscal.
In data de 26.02. 2013 Z acumparat masina , iar in 06.03.2013 luat masina in evidenta la primarie, a fost la rar pentru autenticitate insa nu o poate inmatricula pe numele sau fara certificatul fiscal a lui Y. L-a sunat pe Y pt a ii cere certificat fiscal iar acesta i-a raspuns ca nu ii poate scoate certificat fiscal pentru ca el nu a luat masina in evidenta, insa a venit cu o propunere sa ii trimit eu prin fax fisa de inmatriculare pt a justica el ca a detinut masina in acea perioada 23.01-26.02, este posibil asa ceva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:31, 28 Martie 2013
In lipsa certificatului fiscal ,solutia propusa de Y nu poate sa conduca la finalizarea inmatricularii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Problema transcriere autoturism oovvii oovvii Buna seara! Vreau sa va cer ajutorul intr-o situatie putin mai complicata in care se afla un bun amic de-al meu pe care mi-as dori foarte mult sa il pot ... (vezi toată discuția)
Nelamurire achizitionare autoturism ! CrissMGC CrissMGC Buna ziua ! Vin in atentia comunitatii acestui forum cu o nelamurire legata de achizitionarea unui autoturism. Autoturismul in cauza a fost cumparat de ... (vezi toată discuția)