avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agresiune fizica si calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agresiune fizica si calomnie

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti si mie daca pot face plangere penala pentru bruscare fizica si calomnie(limbaj verbal vulgar)?

Mentionez ca am si o inregistrare audio cu conversatia verbala.
Sunt protejat si de protectia persoanelor adulte cu handicap daca detin certificat de handicap gradul 2 ?

Pot face sesizare si la protectia muncii daca am fost exploatat la maxim?
Adica sa fiu mai explicit eu eram angajat ca si contabil cu 8 ore norma zilnica,iar respectivul fost sef pentru care detin si aceasta inregistrare audio facuta astazi incepuse sa ma puna sa fac si paza de noapte de 12 ore fara sa se treaca macar suplimentar.

Deci eram si paznic si contabil pe un salariu de nimic, iar in privinta pazei nici nu detin atestat, acesta fortandu-ma sa fac paza si sa tin contabilitatea sub amenintarea ca daca nu ma supun ma da afara.

Pot sa il dau in judecata?...am facut paza si contabilitate din Ianuarie anul acesta pana la 29 Aprilie cand m-am imbolnavit din cauza stresului fiindu-mi afectat cortexul cerebral insotite de pierderi de memorie.

In 18.06.2015 am facut lichidarea,procesul de predare-primire si incetarea CIM, iar astazi dupa aproape o luna am fost chemat sa vorbeasca cu mine de catre fostul sef si dupa cum am spus detin o inregistrare audio facuta cu telefonul.

Acum sunt pensionar si pe invaliditate si pe handicap gradul 2 Accentuat.
Deci cum pot proceda pentru tragerea la raspundere a acestuia?

Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii concrete.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Conflict cu un functionar anaf . am fost sa depun o declaratie ... mipot mipot Conflict cu un functionar anaf . Am fost sa depun o declaratie de venit anticipat pentru o persoana fizica autorizata recent constituita . M-am prezentat in ... (vezi toată discuția)
Paza si protectie....ceva de genul nu faci ca mine iti fac dosar penal ContSters55557 ContSters55557 este adevarat ca o societate este obligata prin lege sa-si angajeze agenti de paza de la societati specializate de paza care sa fie calificat profesional, ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa sistem alarma la birou prezentare adelina prada adelina prada buna ziua. in urma cu 2 saptamani, am avut control de la politie la biroul de prezentare al firmei, unde specific ca nu am decat mostre care nu pot fi vandute, ... (vezi toată discuția)