avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Teapa luata de la muncitori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Teapa luata de la muncitori

Pe 10 mai am batut palma cu o echipa de muncitori pentru a-mi renova apartamentul , fara nimic scris doar cu martori de ambele parti .
Dupa 2 zile au venit si s-au apucat de treaba , iar cu timpul mi-au castigat increderea si au luat aproape toti banii conveniti pentru terminarea lucrarii .
Problema este ca de ceva timp , nu mai dau pe la apartament si ma tot mint ca vin maine , ca vin poimaine , etc .

As dori sa-i dau in judecata pentru recuperarea banilor dati inainte si pentru faptul ca au sustras si din materialele achizitionate si necesare lucrarii . Sunt sanse de castig ?

Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri !
Sunt sanse, insa stiti cum ii cheama, unde au domiciliul?
pot afla aceste detalii , precum nume si localitatea de resedinta ...sunt de undeva din jurul Bucurestiului ( Teleorman )
Atunci la treaba, cautati un avocat si investiti-l cu mandatul necesar. Veti avea parte de o distractie pe cinste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș avea nevoie de un sfat. pentru a-mi renova apartamentul, ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Aș avea nevoie de un sfat. Pentru a-mi renova apartamentul, am căutat pe net o firmă care să se angajeze în lucrare, mobila rămânând în ... (vezi toată discuția)