asi dori va rog sa imi spuneti daca pentru CCC voi primi tot 85% din salariul din ultimele 12 luni lucrate,sau este doar de 600 lei(asta am citit pe o pagina). Intreb asta,pentru ca mie mi se incheie contractul de munca inainte de a intra in prenatal si o sa ma inscriu la somaj pentru a dispune de plata pre si post natal.
1. Indemnizatia pentru CCC este de 85% din medica veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).
2. In aceste venituri intra veniturile din salarii, din indemnziatia pentru somaj, din indemnizatia pentru concedii medicale si din indemnizatia pentru concediu de sarcina.
3. - Daca optati pentru CCC pana la varsta de 1 an indemnizatia nu poate fi mai mica de 600 lei lunar si nici mai mare de 3.400 lei lunar.
- Daca optati pentru CCC pana la varsta de 2 ani indemnizatia nu poate fi mai mica de 600 lei lunar si nici mai mare de 1.200 lei lunar.
Indemnizatie copil
Ellamy
Buna ziua as dori sa stiu si eu cum se calculeaza indemnizatia ptr copil,tinand cont ca pana in octombrie 2014 am avut un salariu de 1379brut,din noiembrie s a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
adelina91
Buna ziua. Sunt insarcinata in 33 de saptamani, iar de pe data de 05.10 am intrat in prenatal. Pana sa intru in prenatal am avut 44 de zile concediu medical - ... (vezi toată discuția)