avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere drum de servitute

Buna ziua,

Va rog o indicatie despre modul in care trebuie sa procedez in urmatoarea situatie.
Locuiesc la casa si prin fata casei s-a sapat de catre compania de gaz pentru extinderea retelei catre alte case construite de curand. Dupa ce s-a sapat drumul a ramas distrus, cu un val de pamant netasat care impiedica accesul cu masina in curte plus inconveniente legate de mizerie atunci cand ploua. M-am adresat verbal personalului companiei de gaz, dar sunt dus cu vorba si nu se ia nicio masura privind aduceea drumului la starea initiala (nivelat, fara pamant, doar piatra). Drumul este de servitute, o cota parte din el fiind achitata de mine si proprietatea mea, prin contractul de achitie a terenului aferent casei. Aceasta situatie are 2 saptamani.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias ale2018Sibiu ale2018Sibiu Buna ziua, Am o problema un pic spinoasa. Contractul de chirie incheiat cu proprietarul casei unde locuiesc, expira la sfarsitul acestei luni. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la dezvoltator gbrlcostache gbrlcostache Cumpar o casa de la un dezvoltator.Ce acte ale casei trebuie sa imi dea la semnarea actelor?Planul casei, proiect, aviz de construire, RELEVEUL, inscrierea ... (vezi toată discuția)