avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias

Buna ziua,

Am o problema un pic spinoasa. Contractul de chirie incheiat cu proprietarul casei unde locuiesc, expira la sfarsitul acestei luni. Proprietarul a cerut sa plecam cand expira. Problema e urmatoarea: strada e in reparatii, se inunda cand ploua si nu pot baga camionul pentru mobila din cauza ca o sa ramana blocat (strada e si foarte ingusta, nu ar avea unde sa intoarca daca se impotmoleste si la cat a plouat in ultimele saptamani si cat va mai ploua, nici nu se usuca pamantul prea curand). Tinand cont de faptul ca efectiv nu avem cum sa scoatem mobila afara din curte (e si diferenta de nivel pt ca s-a sapat in strada pentru a o amenaja ), exista vreun precedent prin care se poate discuta cu proprietarul in care sa ni se dea un termen de 2 saptamani de exemplu in care sa ne mutam? Mentionez ca proprietarul e foarte setat pe ideea ca trebuie eliberata casa cat mai repede.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:58, 29 Iulie 2018
Invocati situatia de fapt care nu permite transportul bunurilor drumul public fiind in reparatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute Ceranu09 Ceranu09 Am cumparat un teren in 2011 de 500mp din care 166mp sunt alee acces-servitute in favoarea vecinilor care au cumparat de la acelas proprietar. Problema este ca ... (vezi toată discuția)