avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa de la dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa de la dezvoltator

Cumpar o casa de la un dezvoltator.Ce acte ale casei trebuie sa imi dea la semnarea actelor?Planul casei, proiect, aviz de construire, RELEVEUL, inscrierea terenului, in cartea funciara, sau ce?
Cel mai recent răspuns: gbrlcostache , utilizator 15:10, 19 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să facă dovada intabulării terenului. În situația în care casa nu este construită, să vă arate autorizația de construire + planul. În situația în care casa este construită, să vă facă dovada înscrierii imobilului în CF.
pe langa actele care tin de partea tehnica, trebuie sa va dea si un istoric al proprietatii (respectiv al terenului), Dati cateva detalii, casa e casa sau apartament, e intr-un complex, exista servituti, parti comune in complex? Dati toate detaliile pe care le cunoasteti
este o casa noua,intrun complex de case.Pana acum sunt construite si vandute vreo 5.Se construieste in continuare. Dezvoltatorul nu vrea sa faca drumul nici cu piatra,pana nu termina constructiile, cca 60 de case si cand ploua nu se poate iesi din curte,de noroi, nu intra curierul,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere drum de servitute laurian2014 laurian2014 Buna ziua, Va rog o indicatie despre modul in care trebuie sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc la casa si prin fata casei s-a sapat de catre ... (vezi toată discuția)
Locuinta in curte comuna vasilesaioc vasilesaioc Buna ziua, In curtea mea a mai fost construita o casa de catre fica mea si sotul ei(pe cheltuiala exclusiva a lor). Actrele de constructie sunt pe numele ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Ioanaa_lucia Ioanaa_lucia Buna seara!eu și prietenul meu construim o casa împreuna.Aceasta casa este construită pe un teren care este pe numele mamei lui.Intrebarea mea este:ce ... (vezi toată discuția)