avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impartire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impartire teren

Am cumparat in rate o locuinta cu teren de la RIAL (fostul ICRAL), dar nu am achitat-o integral.Suntem 4 proprietari in curte si s-a facut dezmembrarea pe cote-parti. Vrem sa impartim terenu pe loturi, dar o vecina a inchis cu gard o suprafata mai mare decat ii revine si refuza aceasta impartire.Aceasta vecina a primit terenul cu Ordinul prefectului, noi l-am cumparat si il avem trecut in actul de vanzare cumparare. Cum sa procedam ca totul sa fie legal. Intabularea, din cate am inteles nu o putem face pana cand nu achitam integral.

Alte discuții în legătură

Este necesar ordinul de prefect in acest caz? IuliaP4 IuliaP4 Bună ziua! Am o problema cu privire la intabularea unei locuințe pe care am cumpărat-o prin intermediul RIAL ( fostul ICRAL). Am fost să o întabulez la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in curtea casei am un garaj cumparat de la icral ( ... rodicamaxim rodicamaxim Buna ziua, In curtea casei am un garaj cumparat de la ICRAL ( cu 20 de ani in urma ), situat pe terenul Primariei si desi terenul pe care a fost construit ... (vezi toată discuția)
Pot vinde coproprietarului in indiviziune? sch sch Eu si vecinul avem fiecara casa lui pe un teren in indiviziune. Avem cadastru si plan urbanism. Vrem sa facem partaj, eu urmand sa-i dau contra sulta o parte ... (vezi toată discuția)