avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare retragere anaf
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare retragere anaf

buna ziua!!!! ce acte sunt necesare ptr retragerea mea din evidentele fiscale (ANAF) dupa ce in prealabil m-am retras legal din if unde eram asociat

Alte discuții în legătură

Obligatii asociat unic cu cazier fiscal ElenaLuisa ElenaLuisa Va rog sa ma lamuriti. Unul din cei doi asociati ai unei firme declarata inactiva de ANAF, are cazier fiscal din aceasta cauza (nedepunere declaratii si o suma ... (vezi toată discuția)
Reactivare contribuabil inactiv fiscal (pf) overburn overburn Buna ziua, In 2014 am infiintat o firma cu inca un asociat, amandoi fiind administratori. In 2015 aceasta firma a fost declarata inactiva fiscal. In 2016 ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat ciuleandra ciuleandra Am o problema si anume vreau sa ies dintr-o societate unde sunt si administrator pentru ca m-am despartit de asociatul meu...eram si iubiti :( si acum el nu ... (vezi toată discuția)