avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creare PFA in timpul concediului pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creare PFA in timpul concediului pentru cresterea copilului

Bună,
Pana mai recent stiam ca nu exista posibilitatea ca un parinte aflat in concediu pentru cresterea copilului sa realizeze venituri suplimentare supuse impozitului.
Dar am aflat recent de modificarea adusa la Oug 111 /2010, respectiv Legea nr. 126/2014 care dă voie parintilor aflati in concediul pentru cresterea copilului sa poata obtine venituri supuse impozitului fara sa le fie suspendata plata indemnizatiei, dar nu mai mult de 3000 de lei pe an.

Intrebarea mea este: se pot incepe procedurile pentru intocmirea unui PFA, chiar daca ma aflu in concediu pentru cresterea copilului? Si care este demersul pe care trebuie sa il urmez?

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Creare pfa in timpul concediului pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Bună, Pana mai recent stiam ca nu exista posibilitatea ca un parinte aflat in concediu pentru cresterea copilului sa realizeze venituri suplimentare supuse ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si venituri complementare CDE1407 CDE1407 Buna ziua Ma pregatesc cat de curand sa intru in concediu ingrijire copil. Vreau sa stiu daca mai pot inregistra venituri din activitati suplimentare (de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua , m-ar interesa ce venituri pot avea fara a mi se suspenda indemnizatia de crestere a copilului? O alta exceptie in acest sens din OUG nr. 111/2010 ... (vezi toată discuția)