avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrare revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrare revisal

daca societatea intra in insolventa incepind cu 19.06.2016,incetarea activitatii se face cu 20.06.2015?,in baza art.65 aliniat 1?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:44, 7 Iulie 2015
Buna ziua,
Dupa intrarea in insolventa, salariatilor care urmeaza a fi concediati li se acorda un preaviz de minim 20 zile lucratoare, apoi dupa expirarea preavizului, vor inceta CIM.
Temeiul legal va fi art 65 (1) CM daca e concediere individuala sau art 68 CM in cazul concedierii colective.
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul suspendat in timpul concedierii colective, va fi urmat de concediere colectiva sau individuala? laraband laraband Buna ziua, In urma aplicarii masurii de concediere colectiva, au fost emise Notificari de preaviz pentru cateva zeci de angajati, iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
La concedierea conf.art.65 alin1 se face mai intai o notificare catre angajat? Dani@ Dani@ Daca firma este in curs de lichidare ce trebuie sa fac pentru a incheia CIM al angajatilor?Notificare cum ca se dizolva firma si apoi decizie de concediere ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva ContSters83331 ContSters83331 Am si eu o mare problema: astazi mi-au adus la cunostinta ca firma la care lucrez isi restrange activitatea, si 5 angajate vor fi date afara. Mai este ... (vezi toată discuția)