avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescrierea unor sume datorate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescrierea unor sume datorate

cum se poate demonstra ca dreptul de a pretinde suma de bani (datorata din anul 2009)nu este prescris conform legilor romanesti in materie de prescriptie extinctiva? Sau care este perioada de prescrierea a datoriei ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:06, 10 Iulie 2015
Relatati de ce cosiderati ca nu s-a prescris?
Probând întreruperea sau suspendarea termenului de prescripție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta calculul cheltuielilor și penalităților? pe listele asociației nu apar 3 proprietari ai spațiilor comerciale de la parter danielnicolae danielnicolae Pot contesta calculul cheltuielilor catre asociatie si a penalitatilor ,eventual anularea lor ,daca pe lista de cheltuieli nu apar 3 propietari ai spatiilor ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie avas avas Buna ziua.Pe scurt am urmatoarea problema:in mai 2003 ,dupa un control din partea Garzii financiare , am primit o amenda ,pe persoana fizica (fiind ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecintele unei facturi vodafon neplatite de 4 ani? timp_pierdut timp_pierdut In urma cu 4 ani ,am incheiat cu vodafon un abonament pt fica mea,o situatie mai dificila a dus la neplata facturii vodafon,care a ramas neplatita pana in ziua ... (vezi toată discuția)