avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin certificatul fiscal de la vanzator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin certificatul fiscal de la vanzator

Salutare,am cumparat recent un Ford Focus an2000,am facut contractul DE VANZARE-CUMPARARE la vanzare am primit cartea de identitate si certificatul de inmatriculare fara sa scrie pe certificat instrainat si asigurarea,propietarul a plecat din tara cu serviciu iar tatal lui are inputernicire sa scoata certificatul fiscal,problema este ca dupa 4 zile cand am sunat ma anuntat ca nu i se elibereaza certificatul fiscal deoarece cei de la Taxe si Impozite sector 2 au gasit recent o amenda de acum 5 ani in valoare de 5000EURO.Va rog,sa ma ajutati cu un sfat cu o parere pertinenta sa dau in judecata propietaru,sa solicit sa restituie banii,nu vreau decat certificatul fiscal sa pot inmatricula masina scuze pentru greseli ortografice,astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:13, 7 Iulie 2015
Ce fel de contract vanzare cumparare bun mobil ati incheiat in lipsa certificatului fiscal?
Daca amiabil nu puteti solutiona,ramane varianta actionarii in instanta a vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal djbairam djbairam salut. am cumparat o masina din satu mare un ford focus din 2006 1.6 diesel.masina a fost cumparata din franta de catre un roman,de la el am luato eu. nu a ... (vezi toată discuția)
Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)