avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare- cumparare reziliat- executare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare- cumparare reziliat- executare silita imobiliara?

Speta- Contract de vanzare cumparare cu pact comisoriu de grad IV pactul comisoriu a operat anul trecut in iulie, contractul fiind denuntat de vanzator prin notificare. Acesta a cerut constatarea rezilierii de catre instanta , constatare care s-a pronuntat pe fond, cu admiterea rezilierii contractului de la data cand a operat pactul comisorium iulie 2014. O parte cere executare silita pe o sulta, pronuntata intr-o sentinta de divort in iunie 2015. Se mai poate executa acest imobil ?Mentionez ca rezilierea s-a pronuntat in iunie 2015 cu apel.

Alte discuții în legătură

Pactul comisoriu de grad iv - decizie iccj - ril? Cabinet avocat Ilie DUMITRU Cabinet avocat Ilie DUMITRU Am si eu o rugaminte si multumesc anticipat colegilor pt ajutor... Stiu ca exista o decizie a Curtii Supreme prin care s-a decis ca si in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)
Reziliere ctr. in drept vvladimir vvladimir Buna seara. Speta: Contract de vanzare cump. imobil in 2008, cu Plata in rate. Contractul prevede pact comisoriu de grad IV, neplata a 12 rate duce la ... (vezi toată discuția)