tatal meu detine in urma unui partaj voluntar o suprafata de teren in vecinatatea surorii sale.terenul este intabulat existand si o autorizatie de constructie.unchiul meu depoziteaza pe teren niste materiale de constructie si-mi tanziteaza terenul cu utilaje agricole pe care le parcheaza acolo pe timp de noapte.care este calea legala de ai interzice acest lucru?mentionez ca el a folosit in interes propriu terenul pina la partajul voluntar semnat de matusa mea (mostenitoarea legala) acum incalcindu-mi dreptu de priprietate
Poi inainte de toate ar trebui sa va ingraditi suprafata de teren .. daca inca nu ati facut-o.
Daca ingradita fiind proprietatea a intrat totusi in curtea dvs. puteti formula o plangere penala.
Puteti de asemenea sa il notificati vis a vis de acest lucru -anume faptul ca nu ii mai permiteti sa foloseasca proprietatea dvs.
proprietatea este imprejmuita partial (lipsesc poarta care a fost revendicata de unchiul me si o portiune de 4 m intre cele doua proprietati).am instiintat doar verbal postul local de politie care ia pus in vedere eliberarea terenului si interzicerea tranzitarii dar fara efect.sa inteleg ca urmeaza sa fac o plingere scrisa