avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcarea proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcarea proprietatii

tatal meu detine in urma unui partaj voluntar o suprafata de teren in vecinatatea surorii sale.terenul este intabulat existand si o autorizatie de constructie.unchiul meu depoziteaza pe teren niste materiale de constructie si-mi tanziteaza terenul cu utilaje agricole pe care le parcheaza acolo pe timp de noapte.care este calea legala de ai interzice acest lucru?mentionez ca el a folosit in interes propriu terenul pina la partajul voluntar semnat de matusa mea (mostenitoarea legala) acum incalcindu-mi dreptu de priprietate
Cel mai recent răspuns: adypompy , utilizator 19:24, 7 Iulie 2009
Poi inainte de toate ar trebui sa va ingraditi suprafata de teren .. daca inca nu ati facut-o.
Daca ingradita fiind proprietatea a intrat totusi in curtea dvs. puteti formula o plangere penala.
Puteti de asemenea sa il notificati vis a vis de acest lucru -anume faptul ca nu ii mai permiteti sa foloseasca proprietatea dvs.
proprietatea este imprejmuita partial (lipsesc poarta care a fost revendicata de unchiul me si o portiune de 4 m intre cele doua proprietati).am instiintat doar verbal postul local de politie care ia pus in vedere eliberarea terenului si interzicerea tranzitarii dar fara efect.sa inteleg ca urmeaza sa fac o plingere scrisa
Solutia asta din pacate e afectatat de factorul timp pentru ca politistii se misca foarte greu.
Insa inchiderea completa a curtii dvs. e o necesitate.
asta cam asa este.dar banui ca in termenul legal de 30 de zile trebuie luata o masura.multumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere iosifgeorge iosifgeorge Matusa mea a cumparat o casă de la un dezvoltator imobiliar, iar proprietatea contine si un drum cu acces la sosea ptr care exista servitute in actele ... (vezi toată discuția)
Cine plateste pentru gard cristian1807 cristian1807 am si eu o nelamurire . am cumparat un teren si acuma vreau sa-l imprejmuiesc cu un gard. de fapt sa termin imprejmuirea lui pentru ca o parte am imprejmuito ... (vezi toată discuția)
Incalcare de proprietate sau viol de domiciliu nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, in urma cu ceva timp, in timp ce ma aflam pe un teren ingradit, proprietate personala, un vecin a intrat pe terenul meu si a inceput sa imi aduca ... (vezi toată discuția)