Buna ziua,
Mama a deschis o actiune de evacure pe 30.04.2015 impotriva surorii mele si concubinului acestea. A platit 300 lei texe si 500 onorariu avocat. Pana la aceasta data nu s-a intamplat nimic, desi avocatul spune ca a solicitat o actiune de urgenta. Azi a sunat avocatul sa o intrebe daca doreste sa mai deschida o actiune de protectie, deoarece concubinul surorii este violent, care o costa 400 lei. Prin aceasta actiune poate solicita evacurea? Sau ce sfaturi imi dati?
Multumesc
Daca ati solicitat prin prima actiune evacuarea nu mai solicitati prina doua actiune evacuarea,eventual, poate fi solicitata conexarea dosarelor conform art.139 NCPC.
Mama a deschis actiune de evacuare impotriva surorii mele in 30.04.2015 la judecatoria Buzau. Pana la aceasta data cu a primit absolut nimic absolut nimic (aici ma refer la procedurile de comunicare a întâmpinării și a depunerii răspunsului la întâmpinare). Este posibil sa fi intervenit in vreun fel paratii pentru a impiedica desfasurarea corecta a pocedurii? Cum pot afla daca au fost astfel de interventii?
Atat sora mea cat si concubinul au un comportament agresiv fata de mama, o ameninta permanent, iar in ultima perioada ii spune ca citez "cand voi pleca eu de aici, vei pleca si tu si o sa te intorci cand ma voi intorce si eu"
Alte mentiuni ar fi ca paratii sunt prieteni cu primarul localitatii unde locuiesc, casa unde locuieste mama este mostenita de la parinti in urma decesului acestora, este unica mostenitoare dar nu a inceput succesiunea din motive financiare, paratii nu au acte care sa ateste domiciliul la adresa unde se solicita evacuarea.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, mama mea treieste cu frica amenintarilor repetate ale concubinului surorii mele de genul "locul tau este sub pamant", o amenita ca o loveste cu obiecte care ii cad in mana la momentul respectiv.
Mama, eu și sora mai mare.
Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)