avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie si ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie si ccc

Buna ziua am si eu o nedumerire si anume, in perioada 01-04-2014 12-03-2016 sunt in concediiu crestere copil(sotia nu are nici un venit deci nu beneficiaza de acest ccc) , as vrea ca incepand cu luna aceasta sau luna viitoare sa revin la locul de munca si sa depun acte pentru stimulentul de insertie.
Nedumerirea ar fi daca sunt in acest stimulent si sotia naste anul acesta probabil in noiembrie decembrie . pot intra si pentru cel de al doilea copil in ccc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:34, 9 Iulie 2015
Puteti sa beneficiati de CCC2 dupa ce se termina plata stimulentului de insertie pentru primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Concediu tata cand mama se afla in cc1 si este insarcinata din nou. mamica_monica mamica_monica Buna ziua, In decembrie 2014 am nascut si am ales concediul de crestere al copilului cu durata de 2 ani, urmand ca eu sa stau acasa 1 an si 11 luni, iar sotul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)