avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia romana regulament de serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia romana regulament de serviciu

pe data de 09.01.2015 a fost depusa la sediul politiei o petitie prin care se reclama ca am avut o atitudine necuviincioasa.Pe data de 19.01.2015 am primit la locul de munca vizita a doua politiste care mi-au solicitat sa ma legitimez si mi-au cerut nr. de telefon ,spunindu-mi ca au o reclamatie la adresa mea.Le-am intrebat despre ce este vorba si daca au o citatie referitoare la acest aspect pe care sa mi-o inmineze.Mi-au spus ca nu imi pot spune despre ce este vorba si ca nu au o citatie in acest sens.
Cel mai recent răspuns: gramasebastian , utilizator 02:03, 9 Iulie 2015
Trebuia sa va citeze acasa daca cunosc adresa.
Ce atitudine ati avut de s-a reclamat?
nu am avut o atitudine nepotrivita, ci o discutie cu seful de centru referitoare la unele probleme tehnice.ancheta politiei s-a derulat fara a mi se lua o declaratie, nu au fost audiate toate persoanele prezente la incident, ba mai mult afost folosit un martor fals
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
gramasebastian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)
Abuzul de putere al unui "polițist" în cadrul unei școli publice Dan Ilinca Dan Ilinca Bună ziua! Vă scriu despre un lucru care mi s-a întâmplat azi, la școală, și care m-a speriat și înfuriat în egală măsură. În lipsa oricărui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii. help pls. rafaels rafaels b]In urma cu o luna am scrie un articol(vezi abuz de incredre/rafaels).Am fost la politie,sa dau declaratie,a dat si aceea persoana care refuza sa imi ... (vezi toată discuția)