avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Copia CI solicitata la retur produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Copia CI solicitata la retur produse

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca putem solicita legal clientilor care retureaza produse in magazin copia C.I.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:36, 9 Iulie 2015
Nu cred ca sunteți înregistrat ca operator de date cu caracter personal..
Firma pentru care ma intereseaza speta - ESTE inregistrata ca operator de date cu caracter personal.
Motiv pentru care va multumesc anticipat pentru un raspuns la obiect.
In acest caz puteti solicita dar nu ii puteti obliga sa va si dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp si date ci la inregistrare in site ilie0001 ilie0001 Va redau mai jos schimbul de mailuri pe care l-am avut cu o firma de desfacere on-line:Mesaj client: Nedumerire: Este primul site in care se cere CNP-ul si BI ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar Olguta-Alexandra Olguta-Alexandra Buna ziua, firma de IT cu un client din State, care din anumite motive ne cere cazierele angajatilor(nu se pune problema renuntarii la colaborare pe baza ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ti se ceara cartea de identitate pentru nume si cnp la intrarea intr-o sala de sport constsil constsil un prieten a rezervat contra cost un interval de o ora la o sala de fotbal privata. ulterior ne-a fost comunicat ca pt o avea acces la teren toți cei ... (vezi toată discuția)