Buna ziua,dupa multe eforturi financiare deoarece lucreaza doar sotul,urmeaza sa achizitionam un apartament si nu stim exact cum sa procedam cu actul de vanzare cumparare:ne gandeam sa-l trecem pe numele fetelor(minore:10ani si 4ani jumate)in ideea k sunt tarifele mai mici si poate exista ceva scutiri de taxe si oricum pt.ele luam acest apartament in Slobozia.Mentionez k sotul meu are ctr.de proprietate cu uzufruct viager pe casa parintesca inaintea casatoriei iar noi impreuna avem o garsoniera luata dupa nunta.Sfatuiti-ma d-voastra cum ar trebui sa procedam,daca e bine sa facem ctr.pe numele fetelor,pe numele uneia dintre ele etc deoarece taxele sunt destul de marisoare-aprox.4.000lei+val.apartamentului(85.000lei).De asemenea vroiam sa intreb daca exista posibilitatea unei reduceri de taxe-si cat ar fi intre rude de gradul 1,respectiv mama si sora mea,aceasta din urma urmeaza sa achizitioneze de la mama un teren de aprox.830mp evaluat la notar.Slobozia la 75.000lei+alte taxe 5.000lei,sume care sincer mi se par imense.Multumesc si astept cu mult interes rasp.d-voastra
Mostenire
rusiconstanti
Buna ziua, vreau sa va intreb daca moare tatal si ramane mama cu fiica intr-un apartament si mama vrea sa -l lase fiicei dar fara drept de a-l instraina pana ... (vezi toată discuția)