avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Greseala contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Greseala contract de vanzare cumparare

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: eu lucrez la o firma de intermedieri acte auto..acum 3 ani de zile am facut un act de vanzare cumparare pt un scuter si din greseala si putina neatentie am trecut aceeasi serie si nr.buletin si cnp la fel si la cumparator si la vanzator..Acum acel scuter a fost dat ca si furat...ce as putea pati eu in legatura cu acele date.
Astept un raspuns cat mai urgent...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:36, 9 Iulie 2015
Se poate considera ca fiind o eroare materiala. Vanzatorul si cumparatorul nu au sesizat eroarea? Sau a fost facut doar un act de vanzare cumparare fictiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi a unui moto-scuter confiscat de politie !!! alexandra000 alexandra000 Buna ziua,numele meu este Alexandra,si am o mare problema, ajutati-ma,ce sa fac? In data de 19 martie,am cumparat un scuter aprilia in stare impecabila taiat ... (vezi toată discuția)
Are valoare actul? cazandetuica cazandetuica Am cumparat un autorurism, am semnat pe un formular de cumparare vanzare din acela autocopiator, in 3 exemplare cu care a venit vanzatorul, l-am semnat, am dat ... (vezi toată discuția)
Am cumparat scuter furat! jamesss jamesss Buna ziua, am gasit pe net un scuter cu pret destul de bun, am sunat proprietarul si ne-am inteles ca vin sa vad scuterul, actele si sa facem contract de ... (vezi toată discuția)