avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Renuntare la executor
Discuție deschisă în Executare silită

Renuntare la executor

am avut o restanta a pensiei alimentare minor ,avand o hotarare definitiva a trebuit sa merg la executor...Problema este urmatoarea :vreau sa imi retrag aceasta cerere deoarece executorul mia spus ca dupa 3 ani voi incepe sa primesc pensia deoarece pana atunci dumnealui isi va lua onorariul de la fostul sot.Ce pot face ,am vorbit cu fostul sot si am picat de comun acord sa imi plateasca aceasta restanta,deci asa voi primi banii ce ii revin copilului mult mai repede ci nu dupa 3 ani de asteptare ...

Alte discuții în legătură

Nu sunt intermediar. raspunsul unui politist ionelushh ionelushh in luna aprilie am facut o plingere penala la parchetul Piatra Neamt, pentru neplata pensiei alimentara, impotriva fostului sot. dupa vreo luna am fost ... (vezi toată discuția)
Custodie copil liviaspirea liviaspirea Buna ziua, sunt divortata din anul 2009, si am custodia definitiva si irevocabila in ceea ce priveste minorul in varsta de 6 ani. Tin sa mentionez ca din 2009 ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)