avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin online de mancare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin online de mancare

Buna ziua,
As vrea sa stiu ce autorizatii si ce acte sunt necesare pentru infiintarea si functionarea unui magazin online cu produse alimentare gatite (terine si dulceturi home made) ???
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: magyk111 , utilizator 14:13, 23 Noiembrie 2017
Nu ai nevoie de autorizatii trebuie ca firma pe care o detineti sa aibe codul CAEN pentru vazarea online apoi este simplu contactati o firma care au in administratie magazine online si colaborati cu ei.Nu va apucati sigur sa va construiti magazinul deoarece nu aveti experienta in vanzarea online. Si inca ceva investitia intrun magazin online poate fi mai mare ca in unul traditional daca nu gestionati corect situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)
As dori sa îmi deschid o mica afacere. OanaSS OanaSS Buna seara, As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si ... (vezi toată discuția)
Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)